Καθαρισμοί
Καθαρισμοί

 

Α) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Η εταιρία μας  DPV Απολυμαντική Διαχειριστική Αιγαίου αναλαμβάνει με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της , την τεχνογνωσία  που διαθέτει και με σύγχρονο και εξειδικευμένο εξοπλισμό τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων  (εμπορικά καταστήματα, σουπερ μάρκετ , παντοπωλεία , γραφεία ιδιωτών , φαρμακεία , ιατρεία , αίθουσες εκδηλώσεων , Δημόσιες υπηρεσίες  κ.α).Όλοι οι μέθοδοι καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικοί και πάντα φιλικοί προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η αποτελεσματικότητα , η υπευθυνότητα και η εχεμύθεια κατά την παρουσία μας στον χώρο σας  ώστε να επιτυγχάνουμε για εσάς το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον χώρο στον οποίο εργάζεστε.

 

Β) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΜΕΖΟΝΕΤΩΝ, ΑΠΟΘΗΚΩΝ, ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

Η εταιρία μας DPV Απολυμαντική Διαχειριστική Αιγαίου προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού πολύ υψηλής ποιότητας  στον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας ή του κτιρίου σας, της μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας σας, του σκάφους αναψυχής σας κ.α. Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας μαζί με τους συνεργάτες της καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Χρησιμοποιώντας πάντα τον κατάλληλο και εξειδικευμένο εξοπλισμό ανάλογα με τον χώρο που αναλαμβάνουμε για καθαριότητα  επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι  προσδοκίες σας.

 

Γ) ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ – ΠΡΟΘΗΚΩΝ – ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ.

Η εταιρία μας DPV Απολυμαντική Διαχειριστική Αιγαίου προσφέρει  καθαρισμό υαλοπινάκων (τζαμαριών) εσωτερικά και εξωτερικά σε παντός τύπου επιχείρηση, εμπορικά καταστήματα, Δημόσιες υπηρεσίες, μόνιμες και εξοχικές κατοικίες, σκάφη αναψυχής κ.α.

Ο καθαρισμός των υαλοπινάκων (τζαμαριών) μπορεί να γίνεται σε μόνιμη βάση με προκαθορισμένο πρόγραμμα(εβδομαδιαία, κάθε 15 ημέρες ή κάθε μήνα) ή οποιαδήποτε στιγμή θέλει ο πελάτης  με ορισμό ραντεβού κατά την ημέρα και ώρα που τον διευκολύνει.